~ Stina ~ -

SvarMeg.com

Hei, lenge siden sist!

Uansett.. For en liten stund siden tipset noen meg om en side som heter SvarMeg.com! Den er helt genial! Du kan tjene poeng og gjøre dem om til premier!

For å få poeng kan man gjøre følgende: 
Stille et spørsmål - 2 poeng.
Svare på et spørsmål - 5 poeng.
Bryte regler - 5-20 minuspoeng.

Det har jeg tatt fra siden, dere ser at det er ganske enkelt å tjene poeng vel? Jeg har allerede klart å tjene 87 poeng. Jeg prøver å samle 1000 poeng for å få en hvit og en svart søt klokke. Dette klarer jeg nok før jul, de har også bra service. Så lag deg en bruker i dag, det er enkelt og gøy :) Hør gjerne på musikk imens du svarer på spørsmål.

 

klokkene jeg skal bestille

skal du registrere deg på svarmeg.com? :) 

Greenspirit.no

Greenspirit har sommersalg!! Her er noen av mine favoritter: 

Klikk for å forstørre bilde

LESS IS MORE ALOE MINT VOLUME CONDITIONER 1000ml

 

Dr. Kadir Passion Fruit Sugar Cane Body Scrub Soap 250ml

LESS IS MORE ALOE MINT VOLUME SHAMPOO 200ml

Ta en titt innom, kanskje du finner noe fint :-)

Corall.no

Har du tatt en titt på den awesome nettbutikken Corall.no? Jeg fikk høre om den i dag, og jeg må si jeg er imponert! De fleste vet jo hva EOS er, ikke sant? Jeg trodde det bare fantes EOS-lip balm men på denne nettbutikken fant jeg EOS bodylotion++ Det beste er jo at det ikke koster så dyrt og at de har et stort utvalg.

// Body Lotion - Refresh Active kr 98,00                                         // Shaving Cream - pomegranate Rasberry

De selger også ting som vi kan få det til å lukte en vidunderlig duft hjemme, noen av mine produkter:

// Dekorativ Duftblomst Rose kr 298,00                                                                                         // Romspray kr 168,00

Ta en titt på nettbutikken, det er virkelig verdt det! Fant du noe fint?

 


Jeg heter Stina, og er 11 år. På denne bloggen konkurrerer jeg om å vinne masse gøy, bli med på konkurransene du også! Hvis jeg har vunnet en konkurranse ta kontakt på stina_rule@live.no. Min hverdagsblogg finner du her.

+ Legg meg til som venn

DESIGN BY

m i s s i n d e c i s i v e

REKLAME

hits