~ Stina ~ -

VINN JUSTIN BIEBER GENSER

Vinn justin bieber genser HEEER, elsker justin bieber så vil iallfall være med i denne konkurransen <3

VINN VALGFRITT FRA BLINGME

Hos min andre blogg, www.stinalovee.blogg.no, har du nå sjansen til å vinne en valgfri ting fra Blingme. Der selger de nydelige smykker, ringer armbånd ++++ Premien er selfølgelig sponset av BlingMe.no =)

Trykk på bildet under for å komme til min konkurranse !! :D Fristen er på lørdag eller søndag.

Her kan du kjøpe unike og trendy smykker til rimelige priser

-S

Sommerkonkurranse

Grønn & Skjønn har en sommerkonkurranse. Trykk HER for å bli med!

-S

Vinn søte skåler

Hos Perfecthomeanette kan du vinne en søt tredelt skål og 3 små skåler. Trekningen blir mandag 2. juli, bli med du også, trykk på bildet!

-S

Vinn gavekort på 1000kr (nelly)

Jenny Emilie holder en flott konkurranse for oss jenter som er shoppaholiker!

Du kan altså vinne ett gavekort på 1000kr fra Nelly.com. Det er jo tross alt fri frakt i butikken nå frem til 6. september.

Håper jeg vinner, da skal jeg kjøpe masse fint, siden det selger masse fint på Nelly.

Alt du må gjøre for å bli med er å dele konkurransen på facebook eller blogg.

Trykk på bildet for å komme i konkurransen! :-)

-S

Trendy sekkestol verdi 1.990 kr

Vinn den flotte, trendy sekkestolen til en verdi av 1990kr HER! Det hadde blitt herlig og vunnet denne. Deltar med 3 lodd jeg :-)

Smask!

Sommerkonkurranse

I denne sommerkonkurransen kan du vinne en valgfri kokosnøtt klokke, er ikke det kult da? Det er kjempe enkelt å være med, du kan dele det på facebook, blogg, like på facebook eller hvis du vil kan du bare kommentere om hva som er best med sommeren :-) Alle kan bli med! Trykk HER for å komme til konkurransen. Jeg deltar med 2 lodd.

Klemz

Starbucks Frappuccino - Uke 2

Er det bare meg eller har blogg.no helt herlige konkurranser?

Akkurat nå deler de ut 9 brett med Starbucks Frappuccino, Starbucks Frappuccino har 3 smakvarianter, de smaker kjempe godt alle tre!

 

starbucksvinn

Vinn extensions fra Dream Extensions

Grafiskarbeid holder en herlig konkurranse hvor vi kan vinne Effortless Extensions fra Dream Extensions! Trykk på bildet for å komme til konkurransen.

Alt du må gjøre for å  bli med er å skrive ett innlegg om det, samt med bildet og link til konkurransen. Håper jeg vinner! Har alltid hatt lyst til å ha extensions. :-)

Goood luuck to mee

Vinn kinobilletter

Blogg.no holder en super konkurranse der man kan vinne to kinobilletter til Snow White and The Huntsman på valgfri kino!

Det er veldig enkelt å bli med også, trykk "her" for å delta i konkurransen. *Krysser fingrene* Uansett om jeg vinner konkurransen eller ikke skal jeg bare se den, hehe. Så traileren og den ser kjempe kjekk ut, hvis du vil kan du se den under her.

snowkonk

Kos kos :)


Jeg heter Stina, og er 11 år. På denne bloggen konkurrerer jeg om å vinne masse gøy, bli med på konkurransene du også! Hvis jeg har vunnet en konkurranse ta kontakt på stina_rule@live.no. Min hverdagsblogg finner du her.

+ Legg meg til som venn

DESIGN BY

m i s s i n d e c i s i v e

REKLAME

hits